Save Preloader image

0%

Werkplaats

motor en scooter werkplaats winkel
Lokaal, snel & betrouwbaar!

Scooter Onderhoud & Reparatie

Bij Scooterwormer begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bromfiets in topconditie te houden. Of u nu reparaties of onderhoudsdiensten overweegt, wij zijn er om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Dit is wat u moet weten:

Onze ervaren technici zullen een grondige beoordeling van uw bromfiets uitvoeren om bestaande problemen of aandachtsgebieden te identificeren. Deze beoordeling helpt ons bij het bepalen van de noodzakelijke reparatie- of onderhoudstaken. Ons team bestaat uit vakbekwame monteurs die gespecialiseerd zijn in bromfietsreparaties en -onderhoud. Wij hebben de kennis en kunde in huis om met een breed scala aan bromfietsmodellen om te gaan en diverse vraagstukken adequaat aan te pakken.
Wij geloven in transparante communicatie met onze klanten. Na de taxatie bezorgen wij u een gedetailleerd rapport over de staat van de bromfiets en de aanbevolen reparatie- of onderhoudswerkzaamheden. We leggen de omvang van het werk, de bijbehorende kosten en eventuele aanvullende overwegingen uit. Als uw bromfiets moet worden gerepareerd, hebben we de benodigde gereedschappen, apparatuur en originele vervangingsonderdelen om een hoogwaardige afwerking te garanderen. We pakken de specifieke problemen aan die tijdens de beoordeling zijn vastgesteld en werken hard om de prestaties van uw bromfiets te herstellen.
4 takt cilinder scooter

Regelmatig onderhoud is essentieel om uw bromfiets in optimale conditie te houden. Wij bieden uitgebreide onderhoudsdiensten op maat van uw bromfiets. Dit omvat taken zoals olieverversingen, filtervervangingen, riemafstellingen en meer. We streven ernaar om kosteneffectieve oplossingen te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Onze concurrerende prijzen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat u waar voor uw investering krijgt. We bespreken vooraf de kosten en bieden transparante prijzen voor al onze diensten. we begrijpen dat uw tijd kostbaar is en we streven ernaar om reparaties en onderhoudstaken tijdig uit te voeren. We werken efficiënt om eventuele overlast tot een minimum te beperken en u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Onze inzet voor klanttevredenheid is onze topprioriteit. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met onze uitzonderlijke service, aandacht voor detail en toewijding om problemen met uw bromfiets effectief op te lossen. Afhankelijk van de aard van de reparatie- of onderhoudsservice kunnen we een garantie geven om u gemoedsrust te geven. Deze garantie zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen eventuele defecten of problemen die zich na de service kunnen voordoen.

Prijzen indicatief en verschillen van model tot model.

Prijzen overzicht:

Motorblok revisie ...................................................... €599,99

Krukas vervangen .................................................... €349,99

Koppeling vervangen ............................................... €99,99

Variateur vervangen ................................................. €74,99

Carburateur vervangen ............................................ €84,99

Schade taxatie ......................................................... €99,99

Onderhoudsbeurt ..................................................... €199,99

Kleine onderhoudsbeurt ........................................... €74,99

Carburateur reinigen ............................................. €59,99

Remblokken & schijven vervangen ...........................€49,99

Scooter accu vervangen ............................................€49,99

Omkeuren 25km < 45km ...........................................€99,99

Scooterbanden vervangen .........................................€74,99